Tilaa ilmainen näyte, selaa vaihtoehtoja (osassa postimaksukin on maksettu puolestasi). Mustekasetti, valokuvapaperia 0 e + pieni pk. Uutuutena myös muita mustetarvikkeita, näytepakkauksen saa omaksi 0 e + pieni postimaksu. Libero-laukku kaikille uusille äideille, tämä kampanja kannattaa hyödyntää. Säästä myös helposti kymmeniä euroja kilpailuttamalla nykyinen kulutusluottosi tai muu lainasi. Ilmainen lainavertailu netissä kestää muutaman minuutin ja näet heti, saisitko nykyisen lainasi edullisemmin. Vertaileminen ei maksa mitään ja siinä ei sitoudu mihinkään: lainatarjouksen nähtyäsi, lainaa ei tietystikään tarvitse ottaa. Uutena etuna sivustolla on 2 linkkiä suosittuihin äänikirjapalveluihin, näihin saa esim. 2 viikon ilmaisen tutustumisjakson ilmaiseksi jos ei ole etua vielä aiemmin hyödyntänyt.
Linkkien toimivuutta tarkistettu: 6.9.2021.
Homeenter
Rekisteröidy ilmaiseen kuluttajapaneeliin, saat lahjakortteja ja tuotepalkintoja kiitoksena.
Homeenter
Lady shaver paristokäyttöinen (uusi malli), tuotenäyte tilattavissa kotiin postitse.
Homeenter
Kilpailuta ilmaiseksi, mihinkään sitoutumatta nykyinen tai uusi lainasi. Säästä koroissa
Homeenter
Ilmainen: Mustekasetti.com tarjoaa mustekasetin uudelle asiakkaalle 0 e + pk.
Homeenter
Tilaa Ikea Family -kortti, saat hyötytietoa, ajoittain ilmaiset kahvit kahviosta, kutsuja
Homeenter
Ilmainenmuste.fi kertoo, miten tulostimen omistaja voi tilata netistä ilmaisen näytteen.
Homeenter
Mustetta ilmaiseksi eli näytehinnalla 0 e tilattavissa kotiin, 1 tuote per henkilö.
Homeenter
Ilmainen: Libero-kerhon ohittamaton etu jos olet esim. raskaana tai nuoren lapsen äiti
Homeenter
Ilmainen näytelähetys musteiden nettikaupoista, voit lukea lisätietoja sivustolla.
Homeenter
Avaa ilmainen sähköinen osakesalkku (arvo-osuustili) ja aloita säästäminen vaikka heti.
Homeenter
Ovatko suuren suosion saavuttaneet äänikirjat jo tuttuja? Ilmainen kokeilujakso jälleen.
Homeenter
Mukavaa tekemistä esim. viikonlopuksi: kokeile äänikirjoja 2 viikkoa ilmaiseksi.

Nettikilpailut: Tilaamalla lehden tarjouslinkin kautta esim. puoleen hintaan, saat myös  

tilaajalahjan ja olet mukana jättipotin sekä pienemmän rahapotin arvonnassa.
Seiska-lehti: Voita 30 000 e ja tilaa lehti, vaihtuva arvokas tilaajalahja ja alennushinta Katso-lehti: Voita 30 000 euroa shoppailurahaa tilaamalla lehti tutustumishintaan.
Voita 5000 euroa lomarahaa: Tämä kilpailu on nyt päättynyt ja voittaja arvottu Voita Finlaysonin tuotepaketti: Tämäkin kilpailu on nyt päättynyt ja voittajat arvottu.

Ylläpidon kommentti: Äänikirjapalveluihin saa nyt ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Satoja ja satoja kirjoja kuunneltavissa. Ei maksa siis mitään jos et halua jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson jälkeen. Ikean kortti on kätevä, välillä saa mm. ilmaiset kahvit Ikean kahviosta korttia näyttämällä, alennuksia ja muita vaihtuvia etuja. Muista ilmaiset näytteet mustekasettikaupoista jos omistat tulostimen ja mustetta ajoittain tarvitset. Voit tarkistaa tilanteen linkin kautta, tämän kirjoitushetkellä linkki toimii jälleen hyvin. Lainalaskuria käyttämällä näet heti, saisitko nykyisen lainasi edullisemmalla korolla. Palvelu on ilmainen ja tarjouksen katsominen ei velvoita mihinkään. Lainakoron nähtyäsi sulje vain nettiselain jos et halua ottaa edullisempaa lainatarjousta vastaan, asia on sillä selvä. Kätevä vaihtoehto. Voit myös testata äänikirjapalvelua pari viikkoa ilmaiseksi. Palvelun tutustumistarjous ei maksa mitään jos et halua jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson jälkeen.

Ilmainenmuste.fi tilausohjeet. Jos omistat tulostimen ja olet ostellut siihen kivijalkakaupasta uutta mustetta mielestäsi kalliilla hinnalla, voit lukea säästövinkkejä täältä. Musteet saa verkosta jopa puoleen hintaan. Linkin kautta pystyy myös tilaamaan ilmaisen näytteen muutamasta sivustolla kerrotusta musteiden verkkokauppasta Suomessa.
 
Homeenter Homeenter

Libero-laukun kampanja on ilmainen: Hieno laukku ja sisällä paljon tarpeellisia tarvikkeita. Hyötytietoa myös tarjolla paljon äidille. Laukun saa osallistumalla vauvatalkoisiin eli nostetaan Suomen syntyvyystilastot taas hienosti nousuun. Huumori sallittakoon tässä yhteydessä. Laukun saa siis Liberolta jokainen lapsen synnyttävä uusi, onnellinen äiti.
 
Ilmaisia näytteitä on listattuna myös esim. sivustoilla www.ilmainennayte.fi ja www.kilpailumaailma.fi/naytetilaus.html

Ilmaisia lehtien näytenumeroita voi löytyä myös sivuilta www.lehtipojat.fi/ilmainen_naytenumero.html ja www.kilpailumaailma.fi/lehdet-naytelehti.html 

Ilmainenmuste.fi kertoo, että miten nettikaupasta pystyy tilaamaan ilmaisen musteen ja muitakin hyviä säästövinkkejä kaikille tulostimen omistajille.

Ilmainenosakesalkku.fi kertoo, miten saa täysin ilmaisen oman osakesalkun eli avaus 0 e ja kk-maksu 0 e. Ei maksa siten senttiäkään. Osakesalkku toimii kuten pankkitili verkkopankissa. Säästämäsi rahat kertyvät sinne. Lue lisää sivustolta. Oman osakesalkun avaamalla saa oman säästämisen ja vaurastumisen heti käyntiin, ei maksa mitään. 

E-Kontakti.fi on suomalainen nettideittisivusto. Jos on mielenkiintoa, palveluun voi rekisteröityä ilmaiseksi ja pääsee selaamaan muiden ihmisten profiileja ja valokuvia. Nämä toiminnot ovat ilmaisia, kuten nettisivultolla selkeästi kerrotaan. Jos tykkäät palvelusta, myöhemmin voi halutessaan siirtyä maksulliselle puolelle, jossa on lisää toimintoja ja voi lähettää muille jäsenille yksityisviestejä ym. Rekisteröitymällä saa ilmaiset palvelut heti käyttöönsä ja ei sitoudu mihinkään lisäpalveluun.

Kuluttajapaneelin ilmainen jäsenyys ja palkintona saatavat lahjakortit ja hyvät tuotepalkinnot. Lisäksi osallistut arvontaan, joissa arvotaan esim. henkilöauto. Mistä on kyse? Jos sinulla on hieman aikaa ja mielenkiintoa, voit osallistua Kuluttajapaneeliin, jossa raportoidaan omia kauppaostoksia kuluttajatutkimusyhtiölle tilastollisiin tarkoituksiin. Ostamiesi tuotteiden viivakoodi skannataan kotona laitteella nopeasti ja helposti. Kiitoksena vaivannäöstäsi saat hyviä lahjakortteja, joilla voit itse valita, että mitä tuotteita niillä haluat. Jos kuulostaa mielenkiintoiselta, voit rekisteröityä ilmaiseksi nettisivustolla ja hakea mukaan panelistiksi, niin pääset aloittamaan arvokkaiden lahjakorttien tienaamisen. LOPPUNUT TOISTAISEKSI

www.bookbeat.fi sekä www.storytel.fi Äänikirjat ovat yksi viime vuosien suosituimpia uusia harrastuksia. Ovatko jo itsellesi tuttuja? Suosikkikirjan voi kuunnella vaikka samalla kun tekee kotitöitä kotona, laittaa ruokaa tai työmatkan aikana. Arjen rutiinit sujuvat paljon mukavammin kun samalla voi kuunnella jotain tosi mielenkiintoista kuunnelmaa. Jos et ole vielä testannut, voit kokeilla kahta äänikirjapalvelua 2 viikon ajan veloituksetta (vain uusille asiakkaille). Kokeilujakso on ilmainen kunhan muistat ennen kokeilujakson päättymistä ilmoittaa palvelun nettisivuilla, että et nyt halua jatkaa tilausta kokeilujakson jälkeen maksullisena tilauksena. Palvelut ovat www.bookbeat.fi sekä www.storytel.fi   Linkin avulla saa kumpaankin ilmaisjakson. Kummankin palvelun on tämän nettisivuston ylläpito testannut ja helposti toimivat kumpikin.

Onko itselläsi nyt kulutusluottoa tai harkitsetko sitä? Rahalaitos.fi kertoo, saisitko nykyisen lainasi edullisemmin muualta. Ilmainen hakutoiminto heidän sivustollaan on kätevä, näet heti saatko paremman tarjouksen muualta. Koroissa voi tulla säästöä kymmeniä tai satojakin euroja. Sivusto kertoo, millä hinnalla lainan saa kilpailuttamalla. Jos olet ottanut lainaa ennen nykyistä korkokattolakia, korkosi on luultavasti kalliimpi ja kilpailuttamalla kulutusluoton voi saada muutettua edullisemmaksi. Jokainen säästetty euro korkokuluissa on aina mukavaa hyötyä itselle.

Linkki:     Rahalaitos.fi

Tilaa ilmainen näyte valmistajilta, vaihtoehdot näet alla. Näytteitä rajoitettu määrä, linkkien toimivuus tarkistettu tämän kirjoitushetkellä. Näissä ei sitoudu mihinkään ja posti- kulutkin maksaa lähettäjä (poikkeukset mainittu, tarkista asia vielä linkkiä klikatessasi tilauslomakkeen tiedoista tarkemmin).

Filmtown ilmainen leffavuokraus: Filmtownin nettisivuilta voi tilata ilmaisen uutiskirjeen ja saat heti sähköpostiisi koodin, jolla voi vuokrata leffan Filmtownista ilmaiseksi
TÄMÄ KAMPANJA ON LOPPUNUT

Ikea Family -kortin voi tilata veloituksetta. Edut: Sisustuslehti kotiin, alennuksia ja kutsuja tapahtumiin, ilmaiset kahvit kahviosta arkipäivisin korttia vilauttamalla ynnä muuta.

Keräiletkö Muumimukeja? Voit selata kokoelmia tietopankin sivuilta www.muumimukihaku.fi jos haluat tutustua harvisempiinkin mukeihin menneiltä vuosilta.
 
Koiranruoka näyte - Täältä voi tilata ilmaisen herkuttelupaketin koiralle LOPPU
www.ilmainenmuste.fi - Ohjeita ilmaisen musteen tilaamiseen nettikaupasta
Apteekkituotteet.fi - Ilmaisia näytteitä ajoittain tilattavissa
o.b. tamponinäyte - Tilaa ilmainen näyte o.b.-tuotteista LOPPU
Pampers - Babybox Pampersilta tärkeää vauva-infoa tulevalle äidille, ilmainen klubi
Escada Absolute Me - Ilmainen hajuvesinäyte tilattavissa valmistajalta LOPPUNUT
Napero kerho - Liity lapsesi kanssa Napero-kerhoon ja voitte saada kerhopostia
inkClub.com - Ilmainen mustepatruuna tai valokuvapaperia (postimaksu 4,95 e)
Finink.com - Ilmainen mustekasetti tai valokuvapaperia (postimaksu 4,95 e)
Lacoste - Voit tilata ilmaisen hajuvesinäytteen kotiin testattavaksi. LOPPUNUT
Tena virtsankarkailuside näyte - Voit tilata tuotenäytteen 0 e + pk. 0,00 e.
Lumme pesuainenäyte - Lummelta voit tilata ilmaisen pesuainenäytteen kotiin LOPPU.
Veikkauksen kortti - Kortilla pääsee ilmaiseksi sisään eri paikkoihin ja muuta
Rakenna oikein -kirja - Ilmainen paksu opaskirja e-kirjana remontoijille ilmaiseksi
Tempur.fi - Ilmainen infopaketti tuotteista sisältäen kuvaston ja lisätietoja
Semper reseptivihkoja - Semperiltä voi tilata esitevihkoja tuotteista LOPPUNUT
Mustekasetti.com - Ilmainen mustepatruuna tai valokuvapaperia (postimaksu 3,95 e) Raision tuotteet - Raisiolta voi tilata reseptivihkoja ja tuote-esitteitä